Οι "ΤΡΙΜΙΝΟΡΕ" (πρώην "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ) αυτό το χειμώνα παίζουν Live κατόπι προσκλήσεως σε εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους αλλά και σε σπίτια. (Διαθέτουμε και δικά μας ηχητικά)
*************************************************

Πίτσιου Φιλίτσα

Όνομα:                                     Φιλίτσα
Επώνυμο:                                 Πίτσιου
Οικογενειακή Κατάσταση:       Έγγαμη / με 4 παιδιά
e-mail:                             musicperiplanisis@gmail.gr

              

Η Φιλίτσα Πίτσιου  (του Νικολάου και της Αλεξάνδρας) είναι Πτυχιούχος Μουσικός και νυν διορισμένη Καθηγήτρια Μουσικής σε Δημόσιο Γυμνάσιο.  Έχει αποκτήσει από το Ελληνικό Ωδείο τα Πτυχία: Πιάνου  και Ωδικής, μετά από φοίτηση 12 ετών.
Είναι υπεύθυνη για όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του Γυμνασίου που υπηρετεί και έχει διοργανώσει με επιτυχία πολλές  μουσικές θεματικές ενότητες, με την συμμετοχή μαθητικής χορωδίας και της λαϊκής ορχήστρας του Δήμου Βάρης.   Προσφάτως παρουσιάσθηκε και στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Βάρης το αφιέρωμα «Τι μας λένε τα τραγούδια μετά την καταστροφή της Σμύρνης», για το οποίο υπήρξε βασικός συντελεστής και το οποίο γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Είναι παντρεμένη από το 1993 με τον Κωνσταντίνο Μαρούλη  (Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο – Μηχανολόγο Μηχανικό και νυν Διευθυντικό Στέλεχος μεγάλης Ελληνικής Επιχείρησης) και έχει τέσσερα παιδιά: την Βικτώρια (16 ετών), τον Ευθύμιο (13ων), τον Νικόλαο (10)και τον Αλέξανδρο (10). 

Οι βασικές τις μουσικές σπουδές είναι επάνω στην κλασική μουσική, ως προς την διδασκαλία του πιάνου.  Μελετά παράλληλα και την ελληνική έντεχνη και λαϊκή μουσική και τραγουδά ένα σημαντικό ρεπερτόριο έντεχνων και λαϊκών δημιουργών. 

Πιστεύει ότι η μουσική εκπαίδευση μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του ανθρώπου και προσπαθεί μέσα από την δουλειά της διδασκαλίας να παροτρύνει τους μαθητές της να εμπεδώσουν αυτή την προσέγγιση.  Θεωρεί ότι η ελληνική μουσική παράδοση είναι πάρα πολύ πλούσια και έχει προσφέρει διαχρονικά σημαντικότατα στοιχεία στην διαμόρφωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και κουλτούρας.