Οι "ΤΡΙΜΙΝΟΡΕ" (πρώην "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ) αυτό το χειμώνα παίζουν Live κατόπι προσκλήσεως σε εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους αλλά και σε σπίτια. (Διαθέτουμε και δικά μας ηχητικά)
*************************************************

Το πρότυπό μου είναι μια μελωδία

 
Όταν ο κόσμος γίνεται σκληρός και οι ήρωες είναι αποτέλεσμα διαφήμισης, νιώθω το χρέος να κάνω οδηγό μου μελωδίες φτιαγμένες από συναισθήματα αληθινά. 

Ακούω φωνές γύρω μου, κραυγές φόβου, αγωνίας, ακούω το θρόισμα των φύλλων που ακόμα παραμένουν στα δέντρα, μπερδεμένα και αυτά από την αλλαγή που τόσο γρήγορα συμβαίνει.. Ακούω τυφλούς να λένε πως είδαν την αλήθεια κατάματα, ακούω το βήμα μου να γίνεται γοργό για να προλάβω υποχρεώσεις και ακούω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά, καμιά φορά ακούω την αγάπη, όμως μάλλον είναι ιδέα μου..
Αφήνω το μυαλό μου να ξεχνιέται με μια μελωδία, λίγο αέρινη, λίγο μυστήρια, λίγο απροσδιόριστη, υποσχόμενη πως ξέρει το δρόμο προς το φως, ξέρει πως θα φτάσει το μυαλό μου σε νέους προορισμούς..

Έκλεισα τα αυτιά μου στις φωνές και άνοιξα την καρδιά μου σε μελωδίες, πως μπορούν να σε προδώσουν αυτές αναρωτιέμαι;

Και μέσα στην ασφάλεια μιας μελωδίας εξημέρωσα το θυμό μου και έκανα τις πληγές μου στολίδι.

Η μελωδία είναι πάντα εκεί απαράλλαχτη, οι σκέψεις που μου γεννά είναι όμως πάντα διαφορετικές και μέσα από αυτές βρίσκει και αυτή ουσία, βρίσκω και γω το πρότυπό μου..


1 σχόλιο:

  1. Φοβερό κείμενο, ... βαθιά συναισθηματικό και στοχαστικό, ... αλλά και τόσο αληθινό. Ας επιλέξουμε λοιπόν τις μελωδίες μας και ας κωφεύσουμε σε όλα τα άλλα που συνήθως μας κάνουν να αγανακτούμε και να απελπιζόμαστε. Ας επιλέξουμε να ζήσουμε την ζωή μας μέσα από την δική μας προσωπική μελωδία, …. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο….!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.