Οι "ΤΡΙΜΙΝΟΡΕ" (πρώην "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ) αυτό το χειμώνα παίζουν Live κατόπι προσκλήσεως σε εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους αλλά και σε σπίτια. (Διαθέτουμε και δικά μας ηχητικά)
*************************************************

Αρχείο

Κάντε αριστερό κλικ (στην λέξη φωτογραφίες ή βίντεο όπου υπάρχει) στο τέλος του κειμένου της κάθε εκδήλωσης για να δείτε  πληροφορίες οπτικοακουστικό υλικό)

Από Αύγουστο του 2016 παίζουμε σε διάφορες εκδηλώσεις στην Νότια Εύβοια αλλά και στην Αθήνα

Από το χειμώνα του 2014 έως και στις αρχές του καλοκαιριού του 2016 παίζαμε τα Σαββατοκύριακα στην ταβέρνα "Γιαννιώτικη Γωνιά" στην Άνω Γλυφάδα.

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 το βράδυ παίξαμε στην Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (στου Ζωγράφου).

Στις 20 Φεβρουαρίου 2014 (Τσικνοπέμπτη) παίξαμε στην στην ταβέρνα "Φιλία".

Στις 14 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή παίξαμε στην γνωστή Καφετέρια-Bar "Cozy Corner" στην Βάρκιζα (Αφροδίτης 2)


Από το Σαββάτο 29/10/11 και κάθε Σάββατο μέχρι  και τις 26/5/12 η ορχήστρα μας εμφανίζoταν στην γνωστή ταβέρνα "Άγραφα" στα Βλάχικα της Βάρης.

Στις 16 (Τσικνοπέμπτη) και στις 26 Φεβρουαρίου 2012  η ορχήστρα μας εμφανίστηκε  στο Πόρτο-Ράφτη (στο λιμάνι) στο γνωστό και φιλόξενο χώρο του Ρεμέντζο.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2012  η ορχήστρα μας  εμφανίστηκε στο Πόρτο-Ράφτη (στο λιμάνι) στο γνωστό και φιλόξενο χώρο του Ρεμέντζο διασκεδάζοντας τα μέλη του τοπικού συλλόγου τον ιδιοκτητών σκαφών. 

Στις 9/9/2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:30'  η ορχήστρα μας  εμφανίστηκε στο Πόρτο-Ράφτη στο χώρο του λιμανιού στην γιορτή που διοργανώσε ο Αθλητικός όμιλος Ν.Ο.Ι.Ε.Σ (3 Βίντεο)

Στις 14 και 15 Αυγούστου 2011  η ορχήστρα μας  εμφανίστηκε στην Γλώσσα της Σκοπέλου. Μαζί μας ήταν και η γνωστή βιολίστρια Βίκη Αρχοντή. 

Το Σαββάτο 30 Ιουλίου 2011 και από της 21:30'  η ορχήστρα μας παρουσιάσε ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στην Παιδική Χαρά  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Χέρωμα Βάρης  στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΧΕΡΩΜΑ 2011. Την ορχήστρα μας πλαισίωσε (σε ένα μέρος του προγράμματος) και η γνωστή βιολίστρια Βίκη Αρχοντή.
(3 Βίντεο)

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 η ορχήστρα μας παρουσιάσε ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στον πολύ όμορφο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης σε μια όμορφη βραδιά που διοργανώσε η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για τους συνέδρους μίας διεθνούς ημερίδας. (Φωτογραφίες) - / - (Βίντεο) 


Την Τρίτη η 19 Ιουλίου 2011 η ορχήστρα μας παρουσιάσε ένα ποικίλο πρόγραμμα στο ξενοδοχείο Αμαρύλλια στη Βουλιαγμένη για τους συνέδρους της διεθνούς ημερίδας που διοργανώσε η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. (Φωτογραφίες)

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011 τα μέλη της ορχήστρας μας Τίνα Ζαντιώτη και Γιάννης Πρεβενιός παρουσίασαν (σε ασθενείς και επισκέπτες) ένα ποικίλο πρόγραμμα σε μια όμορφη βραδιά που διοργάνωσε στον αύλειο χώρο η κοινωνική υπηρεσία του Αντικαρκινικού νοσοκομείου Αγ. Σάββας.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 η ορχήστρα μας παρουσίασε ένα ποικίλο πρόγραμμα σε μια όμορφη βραδιά που διοργανώσε στον πολύ όμορφο χώρο "¨Αστρα" στην Ν. Μάκρη   ο Φιλοζωικός Σύλλογος του Διονύσου  περιοχής.

Στις 15 Ιουνίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00' μ.μ η ορχήστρα μας παρουσιάσε ένα ποικίλο πρόγραμμα στον αύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου.

Στις 13 Μαίου 2011 η ορχήστρα μας συμμετείχε στο αφιέρωμα που παρουσίασε το 2ο Γυμνάσιο Βάρης προς τιμή του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. (13 Βίντεο)

Τoν χειμώνα του 2010 - 2011 η ορχήστρα μας εμφανιζόταν (κάθε Σάββατο από 22.00 έως πρώτες πρωινές ώρες στην ταβέρνα του "ΒΑΒΑ" στο λιμανάκι Αγ. Μαρίνας Κερατέας. (Φωτογραφίες) (Βίντεο)