Οι "ΤΡΙΜΙΝΟΡΕ" (πρώην "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ) αυτό το χειμώνα παίζουν Live κατόπι προσκλήσεως σε εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους αλλά και σε σπίτια. (Διαθέτουμε και δικά μας ηχητικά)
*************************************************

Το συγκρότημα


Οι "ΤΡΙΜΙΝΟΡΕ" (πρώην Μουσικές Περιπλανήσεις) είναι ένα μουσικό σχήμα, μία ορχήστρα, μια παρέα θα έλεγε κάποιος πιο εύστοχα, που καταβάλλεται ουσιαστικά  από λαϊκά και έντεχνα μουσικά χρώματα της Ελληνικής μουσικής μας παράδοσης και προσπαθεί πάντα να τα υπηρετεί με σεβασμό στους μεγάλους δημιουργούς και καλλιτέχνες του είδους αυτού. 
Ο συγκεκριμένος εκφραστικός τρόπος, το «παίξιμο» με άλλα λόγια και η απόδοση των μουσικών κομματιών χαρακτηρίζεται από απλότητα και από μουσική λιτότητα, χωρίς επιμέρους υπερβολικές εκφάνσεις «λαϊκισμού», με στόχο τον εντυπωσιασμό του ακροατή και την δημιουργία περιττών εντυπώσεων.  Η βάση της έκφρασης του μουσικού σχήματος είναι η ορθότητα των συνθέσεων και η απόδοση αυτών με τρόπο ώστε οι μουσικές νότες που παράγονται  απαλά να ακουμπούν τον αποδέκτη τους και να του μεταφέρουν το βαθύ συναίσθημα με το οποίο ο συνθέτης έχει περιβάλει την δημιουργία του.  Να είναι δηλαδή η μουσική το εργαλείο που θα βοηθήσει στην έκφραση των συναισθημάτων που κρύβει ο καθένας  βαθιά μέσα του, βοηθώντας τον να αισθανθεί πλημυρισμένος από αυτά τα συναισθήματα, εκφράζοντάς τα και μεταφέροντας τα στα οικία και αγαπημένα του πρόσωπα.  Αυτή άλλωστε είναι η βαθιά, η ουσιαστική και η πραγματική δύναμη της μουσικής. 
Οι συντελεστές του σχήματος είναι βαθιά συναισθηματικοί άνθρωποι, που μέσα από την μουσική εκφράζουν το συναίσθημα που έχουν στην ψυχή τους και προσπαθούν πάντα να το μεταφέρουν στους γύρω τους.  

Ο Γιάννης Πρεβενιός (για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε αριστερό κλικ πάνω στο ονόμα) καταξιωμένος δάσκαλος της μουσικής με σημαντική εμπειρία και αξιόλογο έργο στον τομέα του, παίζει την κιθάρα ή το αρμόνιο ή το πιάνο  του και τραγουδάει. 
Η Τίνα  Ζαντιώτη (για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε αριστερό κλικ πάνω στο όνομα) τραγουδά πανέμορφα, χορεύει και παίζει το τουμπερλέκι της στα ρυθμικά κομμάτια δίνοντας δυναμικό παλμό και ρυθμό.  Επίσης πολλές φορές με το βιολί της συνοδεύει μπαλάντες αλλά και κομμάτια από το Ελληνικό Ροκ.
Αυτή την περίοδο στο σχήμα συμμετέχει ο Γιάννης Αλεξόπουλος ο οποίος παίζει μπουζούκι και τραγουδά. Ο Γιάννης με την πολύχρονη εμπειρία του στο όργανο, την γνήσια λαϊκή του φωνή και το μεγάλο ρεπερτόριο του ξαφνιάζει ευχάριστα όλους όσους τον ακούνε.

Το ρεπερτόριο του μουσικού σχήματος πλαισιώνεται από ποιοτικά κλασικά λαϊκά, ρεμπέτικά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια και ενίοτε από δημοτικά, δημιουργώντας ένα αξιόλογο μουσικό εύρος μες το οποίο θα μπορούσε να διασκεδάσει και ο πιο απαιτητικός ακροατής.  Ο δυναμικός ρυθμός, ο χορευτικός παλμός, η ζωντάνια, η ευαισθησία, η φιλικότητα και η άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους ακροατές  είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά που δίνουν την ταυτότητα του συγκροτήματος.

Ιδρυτικό μέλος είναι και ο Κώστας Μαρούλης (για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε αριστερό κλικ πάνω στο όνομα) ο οποίος με το μπουζούκι του, παίζοντας, λιτά αλλά μεστά και «γεμάτα» και τραγουδώντας κλασικά λαϊκά, ρεμπέτικα και έντεχνα κομμάτια συμπληρώνει την μουσική πανδαισία.

Επίσης μέλος της ορχήστρας ως τραγουδίστρια ήταν και η κ. Φιλιού Πίτσιου (καθηγήτρια μουσικής) η οποία αποχώρησε το 2012.