Οι "ΤΡΙΜΙΝΟΡΕ" (πρώην "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ) αυτό το χειμώνα παίζουν Live κατόπι προσκλήσεως σε εκδηλώσεις σε διάφορους χώρους αλλά και σε σπίτια. (Διαθέτουμε και δικά μας ηχητικά)
*************************************************

Κωνσταντίνος Μαρούλης

Όνομα:                   Κωνσταντίνος
Επώνυμο:                 Μαρούλης
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος / με 4 παιδιά
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:  +3(0)6944305473
e-mail: k.maroulis@desfa.gr                              kostasmaroulis@yahoo.gr
Ο Κώστας Μαρούλης (του Ευθυμίου και της Βικτώριας) είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος- Μηχανολόγος Μηχανικός /ενεργό μέλος του ΤΕΕ, με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και σε πανεπιστήμιο της Αμερικής(USA). Κατέχει τα πτυχία: BSc/EE, MSc/EE, MBA.  Είναι επαγγελματίας Μηχανικός στον Τομέα της Ενέργειας και ειδικότερα στην τεχνολογία του Φυσικού Αερίου με σημαντικές μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό.  Εργάζεται ως υψηλόβαθμο Διευθυντικό Στέλεχος σε μεγάλη επιχείρηση στον Ελλαδικό χώρο επί σειρά πολλών συναπτών ετών. Έχει συντελέσει προσωπικά στην δημιουργία του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου στους τομείς: του σχεδιασμού, της κατασκευής, της λειτουργίας/συντήρησης, της ανάπτυξης και της εμπορικής εκμετάλλευσης.
Είναι παντρεμένος από το 1993 με την Φιλίτσα Πίτσιου (καθηγήτρια μουσικής σε Δημόσιο Σχολείο και καθηγήτρια πιάνου) και έχει τέσσερα παιδιά: την Βικτώρια (16 ετών), τον Ευθύμιο (13ων), τον Νικόλαο (10)και τον Αλέξανδρο (10). 
Σε ότι αφορά την μουσική του σταδιοδρομία: σε ηλικία 16-17 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την εκμάθηση του μπουζουκιού, αρχικά μόνος του και κατόπιν με την καθοδήγηση του αείμνηστου δασκάλου και μεγάλου λαϊκού συνθέτη Θεόδωρου Δερβενιώτη (δυστυχώς για λίγο χρονικό διάστημα αλλά καθοριστικό για τα πρώτα βήματα πάνω στην μελέτη του μουσικού οργάνου – λόγω σπουδών).  Στο διάστημα που ήταν στην Αμερική για σπουδές υπήρξε μέλος της ελληνικής μουσικής ορχήστρας ΑΩ Sounds Orchestra με τους αγαπητούς συνεργάτες και φίλους: Γιάννη Παπαδημητρίου και Τάσο Δημόγλου, Σωτήρη Δούνη και Γιώργο Τσιτσιλιάνο, στους οποίους χρωστάει πολλά σε ότι αφορά τις μέχρι στιγμής γνώσεις του στην λαϊκή μας μουσική (ιδιαίτερα στον Γιάννη και στον Τάσο). Τωρινά συνεργάζεται και με τον καθηγητή μουσικής Αλέξανδρο Ψωμόπουλο (κοντινό συνεργάτη του συνθέτη Θανάση Πολικανδριώτη), ως προς την βελτίωση των θεωρητικών και πρακτικών του γνώσεων.  
Παρακολουθεί τους μεγάλους λαϊκούς και «έντεχνους» δημιουργούς του Ελληνικού πενταγράμμου και τους μελετά με σεβασμό και επιμέλεια, διότι θεωρεί ότι η λαϊκή μας μουσική και οι «δρόμοι» της είναι ανεξάντλητοι και για να τους προσεγγίσει κανείς τουλάχιστον με την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και σεβασμό χρειάζεται μεγάλη και επίπονη προσπάθεια και συνεχής μελέτη. Είναι ευτυχής που μαζί με τα άλλα μέλη των Μουσικών Περιπλανήσεων συμπράττει στο να ακούγονται τα μουσικά αριστουργήματα της μουσικής μας παράδοσης και μέσω αυτών να χαρίζει χαρά και ενθουσιασμό σε όσους βρεθούν κοντά του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.